Szolgáltatások

Tekintsen szét és tudjon meg többet!

Hotelek, panziók teljes körű kiszolgálása

elszállítás, mosás, szárítás, vasalás, kiszállítás

 

A szállodai, éttermi textíliák tisztítását a legmodernebb LTW technológiával, kizárólag az adott anyagoknak megfelelő minőségi, környezetkímélő mosószerekkel végezzük. Ebben partnerünk, a Diversey Kft. évtizedes tapasztalata a garancia.

A mosáshoz lágy vizet használunk, mellyel az anyagok tisztábbak lesznek és megőrzik természetes puhaságukat, színüket. Szolgáltatásunk teljes körű. A szennyes elszállítását követően, a mosott, szárított vasalt textíliákat szétválogatva legfeljebb 5 napos határidővel szállítjuk.

Mosás

Szárítás

Vasalás

Hajtogatás

Tegyen minket próbára!

Az első mosás teljesen ingyen.

A hosszú távú együttműködés a bizalmon alapul, mi pedig nem árulunk zsákbamacskát.

Új ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk, hogy saját szemükkel győződjenek meg munkánk minőségéről, mégpedig egy 60kg alatti próbamosás jegyében.

Az elégedettség garantált.

Pontos szállítás

A szállodaipar egyik kulcsfontosságú tényezője a pontosság. Éppen ezért mint a szennyes elszállításánál, mint a tisztított anyagok kiszállításánál különös figyelmet fordítunk a pontosságra.

Magas minőség - alacsony áron

Az ügyfél elégedettsége a jó vállalkozás alapja. Folyamatosan törekszünk a jó minőségre – mindezt alacsony áron tudjuk biztosítani teljesen új, kifejezetten erre a célra tervezett ipari gépek használatával.

Minőségbiztosítás

A mosási folyamatok során, és a szárítás után is ellenőrizzük a kész textíliákat. Ha valami mégis elkerülné a figyelmünket, mi készséggel újramossuk az adott textíliát. Ezzel is fenntartva elégedettségüket.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Megtetszett az ajánlatunk? Netán kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére.

Rozprávame aj po slovensky | We speak English too

1 + 15 =

Telefonszám

E-mail cím

Cégjegyzékszám

11-09-027184

Adószám

27047549-2-11